Nieuw!

Deze winter bij KEK! in het Jagershuis! KEK! Kaasfondue!

 
Voor de lekkerste kaasfondue kom je deze winter naar KEK! in het Jagershuis. Niets is zo gezellig als samen lekker tafelen en dat in de gezellige huiskamer setting van KEK! in het Jagershuis. In samenwerking met Ambrozijn is een heerlijke mix aan kazen geselecteerd die bestaat uit Zwitserse Gruyère, Tynjetaler en Petit Duroval.
 

We serveren de kaasfondue met een viertal groenten, nacho’s en ons eigen KEK! Broodje van Bakkerij Out, gemaakt van bostel, de restanten van ons brouwproces. Vind u het leuk te komen kaasfonduen?

Reserveer een tafel op deze pagina!

 
 

KEK! in het Jagershuis

KEK! pop-up locatie in het Jagershuis aan de Amstelzijde! Openingstijden: Donderdag en vrijdag van 15:00- 22.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00-22.00 uur.

 In het Jagershuis aan de Amstelzijde is sindskort de nieuwe pop-up van het lokale speciaalbier KEK! geopend. Bij KEK! Geniet je in de heerlijke huiskamersetting van een fantastisch uitzicht op ‘het mooiste Ouderkerkse dorpsgezicht’. Op het terras is er de mogelijkheid tot een spelletje jeu de boules. Op de kaart vind je heerlijke (borrel)gerechtjes, lekkere houtovenpizza’s, lokale producten en natuurlijk de brouwsels van de Ouderkerse speciaalbier-broers. 

Binnen in het Jagershuis hangt een gezellige huiskamersfeer waar het ook met minder weer goed is vertoeven en exposeren diverse lokale kunstenaars. 

De pop-up is geopend van donderdag tot en met zondag tot 22.00 uur, doordeweeks vanaf 15.00 uur en in het weekend vanaf 13.00 uur.

 

Jeu de Boules bij het Jagershuis

KEK! heeft in de binnentuin twee prachtige jeu de boules-banen aangelegd. De banen zijn vrij te gebruiken voor bezoekers, maar kunnen ook worden gereserveerd. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Suppen in de Amstel

Met de mooiste rivier van Nederland voor de deur is suppen een heerlijke manier om van de omgeving te genieten. Vanaf het Jagershuis stap je zo op het supboard de Amstel op. Aansluitend plof je lekker neer op het terras voor een hapje en een drankje. Informeer naar de mogelijkheden! 

 

Iets te vieren? KEK! in het Jagershuis biedt een prachtige ruimte voor uw borrel of feestje! Stuur een bericht via het contactformulier voor de mogelijkheden.