KEK! in het Jagershuis

KEK! opent deze zomer een nieuwe pop-up locatie in het Jagershuis aan de Amstelzijde!

Openingstijden:

Woensdag, donderdag en vrijdag van 15:00- 21.30 uur en

zaterdag en zondag van 11.00-21.30 uur.

 In het Jagershuis aan de Amstelzijde is sindskort de nieuwe pop-up van het lokale speciaalbier KEK! geopend. Naast een fantastisch uitzicht op ‘het mooiste Ouderkerkse dorpsgezicht’ geniet je op het terras van een spelletje jeu de boules, heerlijke (borrel)gerechtjes, lekkere houtovenpizza’s, lokale producten en natuurlijk de brouwsels van de Ouderkerse speciaalbier-broers. 

Binnen in het Jagershuis hangt een gezellige huiskamersfeer waar het ook met minder weer goed is vertoeven en exposeren diverse lokale kunstenaars. 

De pop-up is geopend van woensdag tot en met zondag tot 22.00 uur, doordeweeks vanaf 15.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

 

Jeu de Boules bij het Jagershuis

KEK! heeft in de binnentuin twee prachtige jeu de boules-banen aangelegd. De banen zijn vrij te gebruiken voor bezoekers, maar kunnen ook worden gereserveerd. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Suppen in de Amstel

Met de mooiste rivier van Nederland voor de deur is suppen een heerlijke manier om van de omgeving te genieten. Vanaf het Jagershuis stap je zo op het supboard de Amstel op. Aansluitend plof je lekker neer op het terras voor een hapje en een drankje. Informeer naar de mogelijkheden!