WELKOM IN DE KEK! SHOP 

In de spotlight

Nieuw

De KEK! Gooólazo is Hollands Zomerbier ter ere van het EK Voetbal!

 De KEK! Gooólazo is Hollands Zomerbier speciaal gebrouwen voor het Europees Kampioenschap Voetbal. Vers uit de tank, een tikkie-takkie-tropisch , verfrissend van smaak en een echte allemansvriend! Met een alcoholpercentage van 5% blijf je scherp tijdens de hele wedstrijd! Maak ’em af met een partje sinaasappel voor die extra ‘Finishing touch of Orange’ !

Cheers, op een KEK! EK! 

 

Scoor je KEK! Gooólazo via de onderstaande link!

 

 

 
 
 

KEK! komt naar je toe! Bestel jouw KEK! producten via de KEK! SHOP.

Onze zes KEK! speciaalbieren

Stel zelf jouw eigen (mix)doos samen á 12 of 24 stuks met korting!

KEK-Bier Wit

Het is tijd voor KEK! WIT! *5,4%*

2,50 per stuk

KEK! WIT. Traditioneel Belgisch Witbier in een KEK! jasje. Een heerlijk speciaalbier uit Ouderkerk aan de Amstel.
Vol van smaak, want naast gerst en tarwe wordt ook haver-, spelt, en biscuit-mout gebruikt. Het vleugje sinaasappel, citroen en koriander maken dit Witbier ook nog eens lekker fris en dorstlessend. Het is tijd voor KEK! WIT
KEK!vMosaic Lager

Ontdek de KEK! MOSAIC LAGER! *4,4%*

2,50 per stuk

KEK! MOSAIC LAGER! Soms vallen alle puzzelstukje perfect in elkaar en vormen samen een perfect geheel.
Fris, soepel, bitter, fruitig en toch lekker licht! Een ontdekking bij elke slok!
KEK! MOSAIC LAGER! Soms vallen alle puzzelstukje perfect in elkaar en vormen samen een perfect geheel. Fris, soepel, bitter, fruitig en toch lekker licht! Een ontdekking bij elke slok!
KEK! Donderblonde Honing

KEK! DONKERBLONDE HONING Hmmm! *6,5%*

2,50 per stuk

Een klassiek speciaalbier met een vleugje honing uit de Ouderkerkse Rondehoep! Er hangt een geur van nieuw leven rond de Amstel.
Pulletjes zwemmen onwennig achter moeder eend aan, terwijl koeien en schapen hun geluk niet op kunnen in het verse gras van de omliggende polders. Zoemend doen nijvere bijen brengen hun kostbare lading naar de bijenkasten van Imkerij De Ronde Hoep. Hier wordt de lekkerste honing bereid, speciaal voor KEK!’s DONKERBLONDE HONING!
KEK! Extra Hop

Fris en Bitter! KEK! EXTRA HOP! *5,4%*

2,50 per stuk

Zo onmisbaar als hop was in de conservering van bier tijdens de lange ontdekkingsreizen per schip, zo onmisbaar is hop ook nu in KEK! EXTRA HOP!
Het aangename aroma is afkomstig van de Cascade hop en doet denken aan de geur van citrusvruchten. Bij de eerste slok wordt de naam Cascade (waterval) meteen duidelijk. Een intense en fris- bittere smaak die je meevoert veel verder dan waar de Amstel ophoudt, naar bestemmingen hier ver vandaan.
KEK! PEER ALE!

KEK! PEER ALE! Robuust! *7,2%*

2,50 per stuk

KEK! PEER ALE! zorgt voor een warm gevoel tijdens de koude en donkere dagen.
Waar de Amstel zich buiten van zijn woeste en onverschrokken kant laat zien is het binnen gezellig, staan de kaarsjes aan en wordt de borrel ingeschonken. KEK! PEER ALE! is een stevig maar uitgebalanceerd speciaalbier. Robuust als de Amstel in dit onstuimige jaargetijde maar verfijnd met zijn intieme dieprode kleur, subtiele mout karakter en hint van (stoof)peer.
Kek-Bier Tripel

KEK! TRIPEL! Driedubbel genieten! *8%*

2,50 per stuk

KEK! TRIPEL is driedubbel genieten! Drie graansoorten, drie hoppen en verschillende soorten kruiden.
Een bier met een aantrekkelijke lichtzoete geur. Maar dan! Die slok. Als een wolf in schaapskleren, krachtig en complex, met een warme en kruidige nasmaak.

Kek! Bier per Doos

KEK!MIX (doos á 12 stuks)

24,95

KEK! MIX doos á 12 stuks. Stel je eigen mix van verschillende KEK! Bieren samen in een doos van 12 stuks.
Kies in het menu de gewenste samenstelling en probeer ook eens een smaak die je nog niet kent!Elke samenstelling is mogelijk zolang je op een totaal van 12 stuks uitkomt!

Leuk als cadeau

Aanbieding!

KEK! voor Thuis

KEK! een Vogeltje!

Oorspronkelijke prijs was: €21,50.Huidige prijs is: €19,50.

KEK! Kleding

KEK! Sterk

KEK! Sterke drank is helaas niet beschikbaar voor online verkoop.

KEK! JENEVER- 50cl (100% Graanjenever)

KEK! JENEVER – 50cl. Volledig uit graag vervaardigd en op traditionele wijze gestookt. KEK! Ambachtelijke graanjenever is de klassieke borrel in een KEK! jasje. Gedestilleerd daar waar KEK! thuis hoort, langs zijn geliefde Amstel.

Lees meer

KEK! JENEVER- 20cl (100% Graanjenever)

KEK! JENEVER – 20cl. Volledig uit graag vervaardigd en op traditionele wijze gestookt. KEK! Ambachtelijke graanjenever is de klassieke borrel in een KEK! jasje. Gedestilleerd daar waar KEK! thuis hoort, langs zijn geliefde Amstel.

Lees meer

KEK! Feestje

Wat is er leuker dan een tap met KEK! BIER op jouw feestje? KEK! heeft de spullen in huis! Neem contact op voor meer info! (alleen mogelijk in omgeving Amstelland)

KEK! heeft altijd verschillende bieren op fust