KEK! Zomer in het JAgershuis

Op deze pagina reserveert u voor de leukste events bij KEK! in het Jagershuis! De openluchtbioscoop en de KEK! Thuisblijvers diners voor een vakantiegevoel in de eigen land!

Upcoming event: 28 juni Openluchtbios aan de amstel

KEK! OPENLUCHTBIOS

Wat is er mooier dan samen genieten van een film op een zomeravond onder de sterrenhemel op de unieke locatie van het Jagershuis?

Op vrijdag 28 juni organiseren we een openluchtbioscoop! Zet hem vast in de agenda, want dit wordt een avond om niet snel te vergeten!

ITALIAANS

FILMMENU AAN DE AMSTEL

Vooraf;

(Runder) Carpaccio

Tussendoor; 

Caprese stick & glaasje scropino

Hoofdgerecht; 

Verschillende soorten houtoven pizza’s i.s.m

Gusto World of Pizza

Dessert;

Tiramisu

Achteraf;

Limoncello

Italiaans Filmmenu

Voorafgaand aan de film kun je inschrijven voor een Italiaans menu zoals hierboven gepresenteerd. We maken er een echte Italiaanse avond van voor het vakantiegevoel in eigen land!

Wat kunt u verwachten?

Zodra het donker genoeg is en het menu achter de kiezen is starten we met de filmvertoning van een leuke Italiaanse film: L’incredibile storia dell’Isola delle Rose.

Reserveer voor het italiaanse filmmenu

Zomer in het Jagershuis

Het is zomer bij het Jagershuis! En er staan veel leuke events op de planning! Openluchtbios & de thuisblijversdiners bijvoorbeeld! Reserveren kan via dit formulier.

Dineren aan de Amstel in de gezelligste Pop-up van KEK! in het Jagershuis!

KEK! thuisblijvers-diners!

Vakantie in eigen land tijdens de KEK! Thuisblijvers-diners!

30 november - Chef Robbert

KEK! & FRIENDS – Robbert van Overveld

Als je met Robbert over lekker eten en drinken begint ben je altijd wel even zoet! Een liefhebber pur sang! KEK! en Robbert werden vrienden tijdens het BANQ avontuur, waar Robbert zijn chefskunsten lange tijd vertoonde. Robbert aan het roer in onze Pop-up in het Jagershuis voelt daarom als thuiskomen en we kunnen haast niet wachten er samen met u weer een fantastische avond van te maken!

Resto van harte & a/d Plas

Robbert is een kook-gekke duizendpoot en zet zich daarbij in voor Resto van Harte een organisatie die zich inzet om eenzaamheid tegen te gaan. Daarnaast bestiert Robbert de keuken van de horeca aan de Ouderkerkerplas. Al lange tijd hoopten we dat Robbert een gaatje in de agenda zou hebben om eens in het Jagershuis te koken, dat is nu gelukt! 30 november, zet u hem ook in de agenda?

Wat kunt u verwachten?

Robbert maakt er een kunst van klassiekers op geheel eigen wijze, creatief en bijzonder te presenteren! Een ‘avondje Robbert’ is het perfecte voorproefje voor een heerlijke decembermaand, want dat het deze avond bourgondisch genieten wordt is een ding dat zeker is!

Reserveer uw plek voor 30 november

16 november - Surinaamse Avond = Volgeboekt

KEK! & FRIENDS – Surinaamse avond met Marco & Glenda

Marco Smit is als geboren en getogen Ouderkerker een echte KEK! Friend! Inmiddels wordt er niet meer op de Ouderkerkse pleintjes gevoetbald, maar elke ontmoeting met Marco draait nog altijd uit op een feest!

Dit feest bouwt hij samen met de altijd goedlachse Glenda. Glenda straalt altijd, maar in de keuken is ze echt een ster! Bij Glenda proef je de liefde die zij erin stopt en zo tovert zij bij al haar gasten net zo’n stralende lach op het gezicht! Marco en Glenda, een heerlijk duo en garantie voor een feest. Voor 16 november verwachten we niets minder; een Surinaams feestje!

Wat kunt u verwachten?

Surinaams is genieten! Wilt u eens een echt authentiek Surinaams diner ervaren? Glenda en Marco zorgen gegarandeerd voor een avond vol heerlijke Surinaamse gerechten, in de warme huiskamersetting van het Jagershuis!

Shared Dining a €35,-

MENU

Surinaamse Bami

Moksi Alesi

Tempeh Sambal Goreng (vega)

Pom (vega)

Rendang

Geroosterde Javaanse Kippenbout

Dessert;

Surinaamse Zoetigheden

Bolletje Vanille ijs

Reserveer uw plek voor 16 november

TOKO De Sprong

Je kunt hier heerlijk bestellen, maar eigenlijk moet je er gewoon een keer heen! Marco en Glenda runnen met veel passie een Surinaamse toko in het Sporthuis van Abcoude met de naam De Sprong. Hier wordt door Marco, Glenda en hun lieve collega’s met veel liefde voor de Surinaamse keuken gekookt.