Het Gezellenhuis op Facebook

 

Schrijf je via deze link in voor de KEK! Crowdfunding en ontvang 10% rente op jouw lening! 

 

Het Gezellenhuis op Instagram

KEK! in het Gezellenhuis

De broers Erwin en Marcel van Wieringen zijn eigenaar van KEK! en zullen het Gezellenhuis in Ouderkerk aan de Amstel gaan huren. Het Gezellenhuis wordt op dit moment gerenoveerd en zal naar verwachting begin van de zomer van 2024 opgeleverd worden.

 Hieronder vind je een overzicht van de plannen. Wil je meer weten? Je leest alles over de inhoudelijke plannen op:

www.kek-bier.nl/kekinhetgezellenhuis.

Waarvoor is crowdfunding nodig?

De eigenaar van het Gezellenhuis draagt zorgt voor de renovatie. In goede samenspraak wordt het pand opgeknapt en klaargemaakt voor de toekomst.

De kosten voor het inrichten en horeca-klaar maken van het pand zijn voor rekening van KEK! Hoe dit eruit ziet en waar het geld voor nodig is leest u verder op deze pagina. 

Wat is er nodig? 

De totale investering van de inrichting bedraagt €450.000.

Vanuit eigen middelen wordt er €260.000 ingebracht.

De gevraagde financiering via deze crowdfunding bedraagt dus €190.000.

De Loan-To-Value bedraagt 42%.

De lening is aflossingsvrij en heeft een looptijd van 60 maanden.

De rente bedraagt 10% welke wordt uitbetaald via kredietkaarten die kunnen worden gebruikt voor bestedingen bij het Gezellenhuis.

 

De bovenstaande 3D tekening betreft een sfeerbeeld en is slechts ter indicatie van hoe het Gezellenhuis mogelijk kan worden.

KEK! ‘s Droomplek

‘Vanaf het moment dat we KEK! in 2015 begonnen zochten we contact om Het Gezellenhuis een nieuw leven in te blazen en bestond de droom er een levendige plek van te maken waar horeca, ambacht en (culturele) activiteiten op een fantastische manier samenkomen. 

Op honderd meter van het Gezellenhuis groeiden we op en we hebben het verval van dichtbij meegemaakt. Dat dit bijzondere monument nu dankzij de nieuwe eigenaar voor de toekomst bewaard blijft maakt ons blij. De kans om oude tijden in het Gezellenhuis te laten herleven en hier onze eigentijdse KEK! twist aan kunnen geven is een lang gekoesterde droom. 

We hopen onze plannen voor de exploitatie samen met heel Ouderkerk en omstreken mogelijk te maken. Door middel van Crowdfunding kan iedereen onderdeel uitmaken van dit prachtige avontuur. Het belooft een fantastische reis te worden!’

Marcel en Erwin van Wieringen  – DE KEK! BROERS

LEENDOEL

Het leendoel is de inrichting die nodig is om invulling te geven aan het Gezellenhuis. Het gaat daarbij  onder andere om de inventaris van de Bed & Breakfast, de keuken, de brouwerij, de bar, de inrichting van het proeflokaal met terras en het gebruik als podium.

Bekijk de onderstaande 3D tekeningen om te zien hoe dit er uit zal zien en waar het benodigde geld naartoe gaat!

Door funder te worden ontvangt u jaarlijks 10% rente op uw investering!

DE KEK! (KREDIET) KAART 

Je ontvangt de rente op jouw lening in de vorm van krediet op je persoonlijke KEK!KAART. Voor jouw lening van bijvoorbeeld €1000,- ontvang je zo jaarlijks een krediet van €100,- ter besteding in het Gezellenhuis of in de KEK!SHOP. Zo levert jouw lening je een heerlijk dinertje op, een nachtje slapen, een leuk cadeau aan een bekende, een doosje heerlijk speciaalbier of een voorstelling in het Gezellenhuis!

Zo ontvang je jaarlijks maar liefst 10% rente in natura en help je als KEK! Funder om het Gezellenhuis mogelijk te maken!  Lees meer in de concept leningsovereenkomst

RISICO

KEK! draagt het grootste deel van de totale investering. Dit gedeelte van 58% is achtergesteld aan de investeerders van deze crowdfunding. Vanwege de gekozen rechtsvorm zijn de ondernemers niet persoonlijk aansprakelijk. De ondernemers hebben ten allen tijde het recht om de lening vervroegd af te lossen zonder vergoedingsrente. Mochten zij hier een beroep op doen, dan zullen zij u hierover zo vroeg mogelijk informeren – met een minimale termijn van 30 dagen.

PLANNING

De voorinschrijving loopt van 15 oktober 2023 tot 30 november 2023. Schrijf je in via onze website: https://kek-bier.nl/crowdfunding. Hier vindt u ook de concept leningsovereenkomst. Uw toegezegde lening hoeft pas te worden overgemaakt nadat er meer bekend is over de wijziging van het bestemmingsplan en de vergunningverlening. Wij zullen u uiterlijk 6 weken van tevoren informeren over de betaaldatum. Wij hopen om in het voorjaar van 2024 hierover meer zekerheid te hebben.

In de concept leningsovereenkomst leest u precies wat uw investering u oplevert, wanneer de lening zal worden terugbetaald en op welke manier de initiatiefnemers het risico van de investering minimaliseren.

Concept leningsovereenkomst

PDF EMBEDDER CONCEPT LENINGSOVEREENKOMST

 

Ik wil me inschrijven voor de KEK! Crowdfunding campange!

 

Volg de nieuwsbrief, onze socials en deze website om op de hoogte te blijven van het Gezellenhuis project!